January 7, 2019

August 19, 2015

May 26, 2014

May 1, 2014

Please reload

Recent Posts

Kritiek

May 26, 2014

1/2
Please reload

Featured Posts

Ondernemen is net een mooi tuintje aanleggen.

September 12, 2014

Je zaait, en zaait en weet dat het oogsten wel komt. En terwijl je het binnen de lijntjes wilt inkleuren komt er plotseling iets aanwaaien. Zomaar, achter je groeit daar iets prachtigs jouw richting op. En heel onverwachts blijkt daar een van die door jou zorgvuldig gestrooide zaadjes overgewaaid te zijn naar daar waar jou blik niet geweest is en gaat de telefoon, krijg je een mail of spreek je iemand die al die tijd precies wist dat ze Zomer Op Zaterdag wilden om juist daar de opdracht neer te leggen. Nou jij nog!
 

 

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square