January 7, 2019

August 19, 2015

May 26, 2014

May 1, 2014

Please reload

Recent Posts

Kritiek

May 26, 2014

1/2
Please reload

Featured Posts

Ik ben geen werkende moeder!

August 1, 2017

 

 

Je hoort toch ook nooit dat iemand een werkende vader is. Waarom zou ik dan mezelf een werkende moeder noemen. "Zelfstandig en zo druk. Is dat wel te combineren als moeder zijnde?" Ik las het laatst in de krant. Gevolgd door een artikel van een moeder die ernaast een eigen praktijk had. Inderdaad, ernaast. Maar dus vooral wel moeder was. Volgens mij was het idee van dit artikel toch echt anders bedoeld. Kan een vrouw niet gewoon een carrière hebben en de privé-situatie onbenoemd laten. Of is het juist de combinatie die het voor andere aantrekkelijk maakt. Ik vind het na zo veel jaar van emancipatie onzin om het accent erop te leggen. Ja, ik werk en ja, ik werk veel. Hoe ik dat doe? Zoals iedereen die hard werkt. Goed plannen en organiseren. 

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square