top of page

geen project is te gek

Als grafisch ontwerper kan Zomer Op Zaterdag alle vormen van drukwerk voor u ontwerpen. Specialiteiten zijn posters, tijdschriften en boeken. Voor ieder specifiek probleem weten wij een oplossing te bedenken.

Huisstijlen

Voor diverse startende ondernemers hebben wij een complete huisstijl ontwikkeld. Daarnaast kunnen ook bestaande ondernemers voor vernieuwing bij Zomer Op Zaterdag terecht.

Boeken

Oud collega's vroegen Zomer Op Zaterdag regelmatig om de boeken van o.a. Miller Media  op te maken. Wij plaatsen dan de teksten en beelden. Ontwerpen de covers en binnenwerk. En het allermooiste is hierbij de samenwerking en het resultaat.

Drukwerk

Diverse vormen van drukwerk voor diverse klanten. Poster, flyers, vlaggen en spandoeken maar ook folders en kaarten.

Bruids-fotografie

Bedrijven kunnen bij Zomer Op Zaterdag terecht voor het fotograferen van hun bedrijf. Maar een mooie reportage van de mooiste dag van je leven kan natuurlijk ook. 

Kijk gerust naar de voorbeelden.

Illustraties

Bedrijven kunnen bij Zomer Op Zaterdag terecht voor illustraties. Heeft u een infografic nodig? Wij vertalen uw veel al saaie feiten in overzichtelijke en leesbare informatie.

​​

Voor wie wij reeds gewerkt hebben ziet u in de voorbeelden.

Websites

Zomer Op Zaterdag wordt zo nu en dan ook benaderd voor het maken van een website. Soms doen wij dit in combinatie met een websitebedrijf. De sites die hiernaast staan zijn helemaal vanuit Zomer Op Zaterdag ontworpen en geleverd.

Ook andere zaken

Zomer Op Zaterdag stopt niet bij het ontwerpen van drukwerk. Mocht een andere vorm van ontwerp gevraagd zijn bent u hiervoor bij ons ook aan het juiste adres.

bottom of page