top of page

Zomerbankgasten

Soms is het wel handig om te weten welke contacten contacten hebben. Soms is het fijn om een goed gesprek met iemand te hebben en soms is het nog leuker om dit totaal onverwachts te laten gebeuren. Zomerbanken is een concept netwerken op onze manier. Interesse? Neem contact met op Suzanne.

Pierre en Frans

Pierre en Frans

Pierre Hermans, Ronde baas van de Boxmeerse Wielerronde en Frans Fleuren, wie kent hem niet. Even zomerbanken om de vakantieperiode in te luiden bij Zomer Op Zaterdag. Bedankt voor het openen van een nieuw spontaan idee van Suzanne en Patricia!

Patricia Frias

Patricia Frias

Patricia, schat van een mens. Even bijpraten en ideeen filteren bij Zomer Op Zaterdag. Samen met Patricia de Ryck hebben wij deze Patricia (partner van Jan Berkvens) geholpen met haar website. Meer informatie; kijk op haar website http://caribespaans.nl/

Bram Cranen

Bram Cranen

Buurman Breedbeeld op bezoek. Eens kijken of we nog wat projecten kunnen delen. #Veelbelovend #mediapleinboxmeer

Bart Cox

Bart Cox

Bart Cox heeft altijd wel wat te vertellen of een opdracht voor een van zijn projecten waar hij zijn ziel en zaligheid in legt. Fijn dat deze projecten perfect aansluiten met dat waar wij voor staan.

Sjaphanto Guntlisbergen

Sjaphanto Guntlisbergen

Sjaphanto van het Boxmeers Tapijthuis zit iedere dag weer vol inspiratie en plannen. Deze met ons delen betekent vaak mooie projecten maar als bestuur van Vrienden van Olympia ook een fijne samenwerking.

Lia Wildeman

Lia Wildeman

Lia heb ik leren kennen bij de onderneemsterren (wanneer ik me niet vergis) en eens in de zoveel tijd zoeken we elkaar op om eens te praten en te sparren over de toekomst. Fijn dat het goed met je gaat Lia!

Janneke Vink

Janneke Vink

Janneke van Jip Vormgeving uit Vierlingsbeek is een van de mensen die wij inschakelen wanneer we het werk niet meer zelf aankunnen vanwege de hoeveelheid. Wij adviseren elkaar en sparren zo nu en dan over technische probleemjes of zakelijke ervaringen.

Patricia Franken

Patricia Franken

Wat een heerlijk gesprek weer deze morgen. Patricia Franken, de scheidingsbemiddelaar van de Regio zit altijd vol leuke plannen. Met als motto; "doe wat je leuk vind!" gaan we het weekend in! Maar nu eerst een cursus Social Media op kantoor door onze eigen Patricia de Ryck

Dennis Bindels

Dennis Bindels

Dennis Bindels van Bindels administraties wist ons kantoor aan het mediaplein al te vinden. Nu ook onze bank!

Moud en Fleur van Dam

Moud en Fleur van Dam

Super leuke verrassing van Puur van Dam, lekker &vers. Doen jullie goed dames!

Marco van Andel

Marco van Andel

Marco van Andel is eigenaar van Global Civiel en start binnenkort met zijn nieuwste uitdaging; Massa stabilisatie. Zomer Op Zaterdag heeft het logo hiervoor al klaar maar de andere uitingen zijn nog in ontwikkeling.

Marion Reefs

Marion Reefs

Marion Reefs kwam langs met verrassend Bekse Koek. Deze is heerlijk! Samen gedachtes wisselen over de Vrienden Van Olympia, Centrum van Boxmeer, het ondernemersschap en persoonlijke ontwikkelingen. Bedankt voor je bezoek en de koek!

Edith Noy

Edith Noy

Edith Noy, inspiratiebron van vele gedachtes en ambassadeur van Zomer Op Zaterdag op de tennisbaan had weer genoeg te bespreken. Toekomstplannen genoeg! Bedankt Edith!

Pierre Hermans

Pierre Hermans

Pierre Hermans kan niet zomaar bij ons voorbij lopen. Even een korte samenvatting van lopende projecten of gewoon de dagelijkse ditjes en datjes en een bakje koffie tot gevolg. Vandaag had hij het druk. Pierre heeft een afspraak met onze burgemeester.

Karel van Soest

Karel van Soest

Een dag na het gesprekje met Pierre komt ook de burgemeester van Boxmeer een kijkje nemen bij ons op de bank. Mooi om te zien dat we gezien worden als een enthousiast bedrijf met de juiste drive.

Robert Philips

Robert Philips

Robert Philips van Contour heeft onze zomerbank ook gevonden. Hoewel wij al wel vaker contact hadden was hij niet op de hoogte dat deze ook zo lekker zat. Een maandelijkse sessie kan het gevolg zijn. Tot de volgende keer Robert!

Inge Hendriks

Inge Hendriks

Inge Hendriks van van TFM afslankstudio kende ik nog niet maar een kennismaking zag ook zij wel zitten. Neem plaats en vertel..

Kim Franken

Kim Franken

Na een dagje Rotterdam met de Vrienden Van Olympia dacht Kim Franken (van De Lampenfirma) dat ze ook wel in was voor een kopje koffie bij ons op de bank. Daar had ze inderdaad gelijk in! Genoeg gespreksstof en de volgende keer pakken we er een wijntje bij (en spreken we af aan het eind van de week en middag). Tot snel!

Peter Hellebrekers

Peter Hellebrekers

Over diversiteit gesproken. Peter Hellebrekers, een van de fijnste gesprekspartner die er bestaat. Altijd inspirerend en elk gesprek heeft een open eind. Bedankt om met jou in gesprek te blijven Peter! Tot de volgende keer.

Kees Bentvelsen

Kees Bentvelsen

Kees Bentvelsen, beter bekend als Kees van de Maas Driehoek. Altijd in voor een praatje maar altijd druk voor de krant. Hoewel de laatste berichten over de Maas Driehoek niet al te opbeurend waren (wanneer we de krantenberichten moeten geloven) is Kees dit wel. Vol energie en trots op wat komen gaat lijkt het of hij de wind weer in de zeilen heeft. Bedankt dat je tijd wist vrij te maken om even bij ons te komen zomerbanken!

Anjo Strik

Anjo Strik

Vanmorgen wist Anjo Strik (Perfectbody4you) de weg naar ons Mediaplein te vinden. Een fijn kennismakingsgesprek tot gevolg. Zomer Op Zaterdag heeft erg veel zin om voor haar aan de slag te gaan. Nu maar hopen dat de offerte goed ontvangen wordt. Ik hoop tot binnenkort Anjo!

Renuka Van Gaal

Renuka Van Gaal

Renuka Van Gaal de Kunder, wie kent haar niet. Met al haar energie zet ze zich in voor het neerzetten van een nieuwe supersociale speeltuin. Dit doet ze natuurlijk niet alleen maar met o.a. Kitty Geboers. Daarnaast heeft ze een enorme groep enthousiastelingen binnengetrokken en weten te overtuigen. Nou ben ik best een beetje sceptisch als het gaat om het neerzetten van een speeltuin in deze omgeving. Lees meer op de facebookpag...

Janneke vd Berg

Janneke vd Berg

Janneke van den Berg en ik kennen elkaar al een tijdje. Zo hebben we ooit bedacht samen de 10 kilometer te lopen tijdens de Oliebollenloop bij Olympia ’18. Gelukt! Als laatste en als 1 na laatste kwamen we trots (en ikzelf niet helemaal lekker) over de finish. Inmiddels is dit zo'n twee kinderen en een kleine 10 jaar geleden. Samen in de oudercommissie van Spring kunnen we ook afstrepen. Op dit moment proberen we samen de kerstboom voor in het ziekenhuis te vullen.. Lees meer op de facebookpag..

Rene van Bakel

Rene van Bakel

Renee Van Bakel-Olders zal in november in ons hartje centrum Boxmeer een Pop-up store starten met de naam Bijzonder. Renee wil graag dat bijzondere herinneringen beter bewaard blijven en is op zoek gegaan naar mogelijkheden om dit tastbaar te maken. Ik zou zeggen; neem een kijkje vanaf volgende maand aan de Steenstraat 60 te Boxmeer en ik weet zeker dat er iets bijzonders op je ligt te wachten.

Maurice Spijker

Maurice Spijker

Maurice Spijker zat vanmorgen gezellig bij me op de bank nadat hij al een ontbijtsessie achter de rug had. (Voor de mensen die niet weten wat ik daarmee bedoel; Je kan je als ondernemer aansluiten bij een netwerkontbijt. Wanneer de meeste mensen nog op 1 oor liggen of langzaam aan hun dag beginnen zitten deze ondernemers aan het ontbijt en hebben het erover hoe zij elkaar kunnen versterken.) Maurice en ik komen elkaar regelmatig tegen. Lees meer op de facebookpag...

Michel Hovenkamp

Michel Hovenkamp

Stond vanmorgen Michel Hovenkamp bij de buurman op de stoep was de buurman er eventjes niet. Nou, dan kom maar even bij mij op de bank. Die zomerbank staat er niets voor niets en ideezaadjes zijn ervoor om te planten.

Johan Smedema

Johan Smedema

Johan Smedema is natuurlijk regionaal bekend met het makelaarskantoor Smedema. De laatste jaren is Johan enorm actief als medeoprichter en secretaris van de stichting Vrienden van het Maasziekenhuis. Kijk eens op de website (vriendenvanhetmaasziekenhuis.nl) Een enorm goed initiatief wat voor de patiënt van ons ziekenhuis erg welkom is maar ook voor het personeel. Daarmee kunnen we het breder trekken onder de noemer werkgelegenheid. Lees meer op de facebookpag...

Peter Paul Kissels

Peter Paul Kissels

Natascha Cox en Mariska Brienen

Natascha Cox en Mariska Brienen

Natascha Cox Van Holten en Mariska Brienen-van Loon waren 2 van de 4 ondernemers van Wij4ensamen die op onze zomerbank hebben plaatsgenomen. Jong en daarmee vers bloed kan ik je vertellen. Samenwerken is versterken en dit is een goed voorbeeld. Heerlijke en eerlijke producten is waar deze dames voor staan. Lees meer op de facebookpag...

Prins Sebastiaan den Urste

Prins Sebastiaan den Urste

Jazeker, vanmorgen was hij de mijne. En hoewel hij niet op het witte paard kwam en ook nog eens in zijn dagelijkse outfit herkennen we hem uit duizenden vanwege zijn prachtige baard. Niemand minder dan Prins Sebastiaan wist zijn weg naar onze zomerbank te vinden! Even hoffelijk als altijd (we kennen elkaar al een tijdje) en met een gezellig verhaal. Lees meer op de facebookpag...

Vincent Ronnes

Vincent Ronnes

Vincent Ronnes, eigenaar van Grand Cafe de Douairière en volgens de recente media kasteelhouder. Met andere woorden; niet de minste. Wie de Boxmeerse geschiedenis kent weet dat Vincent verschillende wegen heeft bewandeld en altijd voor alles of niets is gegaan. Of het nu gaat om low budget een oude kroeg vol leven te blazen, het Countdown Festival (waarmee afscheid werd genomen van het oude gemeentehuis), of zijn journalistieke werkzaamheden. Lees meer op de facebookpag...

Sint en Piet

Sint en Piet

De zomerbank zou de zomerbank niet zijn wanneer deze belangrijke persoonlijkheden stilletjes aan ons voorbij waren gereden. Een prachtige Sint kwam met een zijn meest favoriete Piet aan onze deur geklopt en die stond uiteraard wagenwijd open. Vereerd met hun komst en na-gniffelend over hetzelfde wensen wij iedereen een supergezellige sinterklaasavond!

Susan Hofstra

Susan Hofstra

Susan Hofstra, bekend van Riche en de Bock of het voetbalveld met hun zoontje. Hoewel Sven er vaker te vinden is volgens mij. Susan is altijd in voor een gezellig praatje en aan gesprekstof geen gebrek. Nu eens een keer niet bij de puntenkassa. Wederzijds verrast kwam ze binnen. Zij over ons heerlijke meisjeskantoor. Ik over de lente die ze mee nam. We hebben allerlei onderwerpen aangestipt en sloten af met een dekbedjas uit Moskou. Bedankt voor je bezoek en tot de volgende keer!

Koen Sieben

Koen Sieben

Zomerbankers komen van steeds verder. Zo ook Koen Sieben uit Nijmegen. Van oorsprong komt hij uit Boxmeer, maar inmiddels kom je 'm vooral in Nijmegen tegen. Hij weet alles over gedeelde kantoren en bedrijfsverzamelgebouwen, maar ook voor coaching ben je als ondernemer bij hem aan het juiste adres. We hadden een fijn gesprek: over ondernemen, werk(ervarings)plekken en Boxmeer. Lees meer op de facebookpag...

Michel Uijen

Michel Uijen

Michel Uyen, publieksprijswinnaar van de ondernemersprijs 2015 kwam vanmiddag met vers belegde broodjes en frisgeperste sinaasappelsap. Wat een verwennerij! Enthousiasme is volgens mij onze grootste overeenkomst. Vol energie verteld Michel over zijn werk, plannen en ideeën. En even vol blijft hij bij het horen van wilde ideeën die Zomer Op Zaterdag nog op de plank heeft. Ik verwacht dat we elkaar niet alleen gaan zien bij de gezamenlijke activiteiten van.. Lees meer op de facebookpag...

Bianca en Brechtje

Bianca en Brechtje

Daar zitten de dames dan. Een officieel moment eigenlijk maar ach; in deze samenstelling is het eerder een luchtige bedoeling. Vanaf vandaag is Brechtje secretaris van VVO en ik, secretaris af. Eerlijk gezegd een formaliteitje want het besluit om te stoppen was een van de grootste beslissingen van de afgelopen jaren en het moment van bekendmaking het belangrijkst. Lees meer op de facebookpag...

Natasja en Jamie Cox

Natasja en Jamie Cox

Vandaag wel zo'n gelukkige mensen op de bank. Heerlijk! Samen zijn we namelijk een fantastisch ontwerp aan het maken ter aankondiging van hun prachtige baby's. Nog even geduld...

Vincent Maassen

Vincent Maassen

Vincent Maassen was in the house. Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar de man achter zijn ietwat verlegen lach. Na een leuk en open gesprek op de zomerbank kom ik erachter dat hij een man van aanpakken is. Zelfs wanneer hij nog niet precies wist wat de toekomst ging worden, wist Vincent al bepaalde fundering te leggen zodat daar iets moois op gebouwd kon gaan worden. Lees meer op de facebookpag...

Nicole Meijer

Nicole Meijer

Nicole Meijer, DeKeuzeCoach voor R&D professionals en oud bekende vanuit de onderneemsterren. Zo nu en dan komen we elkaar wel tegen, online of tijdens een bijeenkomst en ook wel eens gewoon vanuit Boxmeer. We hebben een fijn gesprek gehad samen met Patricia de Ryck over het ondernemen en het kaderen van je doelgroep. Over hoe je als beste jezelf kan profileren en via welke weg je je krantenkring kan bereiken. Lees meer op de facebookpag...

Martien van Staveren

Martien van Staveren

Het is weer even geleden dat we een zomerbankgast mochten ontvangen maar laten we eerlijk wezen, de zomer liet ook lang op zich wachten. Martin van Staveren, een oude bekende en vroeger al klant van daar waar ik werkzaam was; Auto Jipp. Voor mij een bijbaantje maar met veel plezier.

Coen Thijssen

Coen Thijssen

Coen Thijssen, bekend van C Thijssen Praktijk Voor Podologie, staat voor service, begrip en maatwerk. Coen heeft een praktijk in Wijchen en een in Boxmeer. We kennen elkaar wel maar eigenlijk alleen maar omdat we dan elkaar tegen komen tijdens een stapavond en we gezamenlijke vrienden hebben.

Paul Bouwmeester

Paul Bouwmeester

Paul Bouwmeester van BK sneltransport is een ondernemer met ballen kunnen we concluderen. Met de juiste mensen die hem adviseren en een blik gericht tot het aan het eind van een hele lange weg, weet Paul zijn visie niet uit het oog te verliezen. Dit is dubbelop maar zo waar dat het niet erg is.

Sabine Lomme

Sabine Lomme

Belofte maakt schuld. Ik zou nog vertellen wie er gisteren op de bank zat bij Zomer Op Zaterdag. En hoewel de klok verder tikt en de tijd me vandaag in de nek hijgt zal ik m’n best doen er geen gehaast verhaal van te maken.

Judith loghtens

Judith loghtens

Judith Logtens, Bekend van de VVD Boxmeer en altijd betrokken bij alles wat in de regio speelt. Zo kennen de meeste haar. Of van Olympia ’18 natuurlijk. Daar is ze ook vaak te vinden en zet zich vrijwillig voor allerlei activiteiten in. Judith en ik gaan echter wat verder terug. Als kleine meisjes mochten wij met onze ouders mee naar de badmintonvereniging in St. Anthonis. Daar waren haar beide o... Meer weergeven — met Suzanne Groenewegen en Judith Logtens bij Zomer Op Zaterdag.

Corine Verdijk

Corine Verdijk

Corine Faassen-Verdijk, eigenaresse van Skinology en laatst ook nog gespot in een huiskamercabaret bij podium B. Corine zou zichzelf niet zijn wanneer er niet aan het stuur getrokken word om een afslag te nemen naar onbekend gebied. Geen paniek, dit gaat met de zekerheid van ervaringen en zelfreflectie.

Pascalle Hendriks

Pascalle Hendriks

Wauw, wat een powervrouw! Pascalle Hendriks-de Leeuw bruist. Ik heb het bij iemand anders ook al eens gezegd maar Pascalle doet echt niet onder. Met een, naar mijn mening, zeer prettige babbel weet ze een prachtig mooi idee met me te delen waarvan ik alleen maar kan zeggen; dit moet je doen! Heerlijk wanneer de ideeën uit eigen bodem komen maar prachtig om te zien dat iemand zichzelf op de kaart wilt zetten op zo’n unieke manier dat ik er razend enthousiast van word.

bottom of page