Kritiek

Ik krijg uiteraard ook wel eens kritiek. Gelukkig niet vaak want dat zou betekenen dat mijn werk wel heel vaak anders aankomt dan bedoeld. Toch vind ik het nooit zo erg om het te ontvangen. Het betekent toch eigenlijk alleen maar dat iemand over jou of je werk nagedacht heeft en daar een mening over heeft gevormd. Is het dan eigenlijk wel kritiek of is het meer een mening. Een noot van aandacht. Echter is het me nog nooit overkomen dat ik kritiek ontvangen heb van een klant. Wel wordt er wel eens een gesprek gevoerd door de klant en mijzelf over de voortgang van de opdracht en tot nu toe komen we altijd uit op tevredenheid van beide kanten.
Eerlijk gezegt krijg ik heel soms een vorm van kritiek die echt voelt als kritiek. Want zeg nou zelf, kritiek klinkt onaardig en negatief. En heel erg eerlijk; wanneer ik dat gevoel krijg doe ik er vrij weinig mee. Uiteraard overweeg ik de woorden, herhaal deze nog eens voor mezelf en vervolgens aan wat kritische luisteraars en kom dan tot de conclussie dat deze woorden niet gegeven zijn met alle informatie en met het juiste doel. Ze komen dan van iemand die nog nooit zaken met ons gedaan heeft en zijn gebasseerd op feiten waarvan wij niet op de hoogte zijn. Wanneer ik er zo overna denk zijn het juist deze mensen die ervoor zorgen dat ik nog meer achter mijn producten sta. Zomer Op Zaterdag is namelijk Zomer Op Zaterdag omdat wij willen dat al ons werk zomer op zaterdag brengt. Zomer willen we zien. De glinstering in de ogen bij het zien van het eerste ontwerp. Trots bij het ontvangen van het eindresultaat.
Door het zo eens op te schrijven komen we tot de conclusie dat het dat juist is wat we bieden. Wij willen dat mensen trots zijn op hun bedrijf en dat lukt door ze hun bedrijf te promoten met een mooi ontwerp. Iets waar ze vol achterstaan. Iets wat ze doet stralen zodat ze het ook weer door kunnen verkopen al is het indirect.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square