Vakantietijd! Ooit komkommertijd.

Een aantal jaar terug, als broekie in het ondernemerschap legde we komkommers op de oogjes en gingen in het zonnetje liggen voor een mooi kiekje. Komkommertijd was aangebroken. Ideeën werden besproken en mocht er tijd voor blijven konden we die tenminste gaan uitvoeren. Gelukkig gingen we zelf ook op vakantie en zo kwamen we de zomer wel door. Zonnetje erbij. Nu is het zonnetje ergens anders aan het schijnen. Hoewel.. komkommertijd is het niet. Misschien dat de zon gewoon lekker doorschijnt bij Zomer Op Zaterdag. Klanten zijn wisselend met vakantie dus deadlines zijn ver te zoeken. Alles lijkt op zijn gemak te gaan maar toch zal er veel in week 36 klaar moeten zijn. Laten we nou net Week 33, 34 en 35 vooral rust hebben gepland. Zonder stress want zeg nou eerlijk. Ontspannen en dus op platte voet kan je meer bergen verzetten dan op je tenen. Het was me een jaartje wel. In privé hebben we het behoorlijk pittig gehad. Een man die bij een nieuwe, veel dynamischere onderneming begon. Tussendoor moest er nog een scriptie geschreven worden en gelukkig werd deze studie na 3 jaar afgerond. Dan de emotionele achtbaan; Twee ouders kwamen geheel onverwachts in het ziekenhuis te liggen op hetzelfde moment. Mijn vader heeft na maanden strijd toch afscheid moeten nemen. Ik had me er geen voorstelling van kunnen maken wat dit betekend. Dan nog twee kinderen die op school hierdoor ook wat andere dingen aan hun hoofd kregen. Desalniettemin mocht Zomer Op Zaterdag meer mooie dingen ontwerpen dan ooit daarvoor en dat ging verbazingwekkend goed! Dus kon er ook nog wel een zolder verbouwd worden. Nu lijken de woorden ‘bergen verzetten’ toch minder geschikt. Onder hoogspanning kan er ook heel veel. De vraag is alleen, voor hoelang. Dus we gaan er lekker van genieten en na die tijd zullen werkzaamheden worden afgerond, werkzaamheden worden opgestart (want er ligt ook weer genoeg nieuws op de plank) en kan de door wateroverlast getroffen benedenverdieping in het nieuw gestoken worden. Tja, een turbulent leventje houden we er wel op na ;)

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square