Ik ben geen werkende moeder!


Je hoort toch ook nooit dat iemand een werkende vader is. Waarom zou ik dan mezelf een werkende moeder noemen. "Zelfstandig en zo druk. Is dat wel te combineren als moeder zijnde?" Ik las het laatst in de krant. Gevolgd door een artikel van een moeder die ernaast een eigen praktijk had. Inderdaad, ernaast. Maar dus vooral wel moeder was. Volgens mij was het idee van dit artikel toch echt anders bedoeld. Kan een vrouw niet gewoon een carrière hebben en de privé-situatie onbenoemd laten. Of is het juist de combinatie die het voor andere aantrekkelijk maakt. Ik vind het na zo veel jaar van emancipatie onzin om het accent erop te leggen. Ja, ik werk en ja, ik werk veel. Hoe ik dat doe? Zoals iedereen die hard werkt. Goed plannen en organiseren.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square