Oud op Nieuw

Oud op nieuw is goed begonnen, we zijn knallend het nieuwe jaar gestart. Het vuurwerk was prachtig en de bubbels smaakte even zo lekker.

Afgelopen jaar ging wel heel snel voorbij. Zakelijk gezien was het ook weer een prima jaar en we hebben weer mooie nieuwe fijne klanten mogen verwelkomen en tevreden mogen stellen.

Zomer Op Zaterdag heeft dit jaar 2 weken de deuren gesloten gehouden tussen kerst en het nieuwe jaar. En het was heerlijk. We hebben deze tijd goed besteedt door eens terug te blikken op het laatste jaar. Dat was de bedoeling eigenlijk. Tijdens een opruimmoment kwamen we namelijk 'oud' werk tegen. We gingen 5 jaar terug en kwamen werk tegen waarvan alleen maar gezegd kon worden dat het wel erg lekker in elkaar gezet was. Nog altijd konden deze ontwerpen zo verkocht worden. Maar wat nog unieker was.. We kwamen werk tegen van wel 10 jaar geleden en daar kunnen we alleen maar hetzelfde over zeggen.

Hoewel we zelf de overtuiging hebben dat onze werkzaamheden wel degelijk eigentijds zijn moeten we misschien bekennen dat het tijdloze ontwerpen zijn. Zo komen we tot de conclusie dat de ontwerpen alleen maar diverser zijn geworden maar beter, dat kon eigenlijk helemaal niet!

Schouderklopjes ontvangen is iets waar je aan gewend raakt maar zelf overtuigd zijn van wat je goed kan is toch echt een ander verhaal.

Het is gezond om niet gauw tevreden te zijn en altijd meer van jezelf te verwachten zodat de klant altijd het beste van je te zien krijgt. Voor minder moet je het niet verkopen zijn wij van mening.

Het is goed om soms even stil te staan en te beseffen wat voor werk je verkoopt en hoe je het verkoopt. Want man, oh man, wat kunnen we trots zijn ;)

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square