Pokerface en gaan!

Ik draai nu al een tijdje mee met ondernemend Land van Cuijk en ik herinner me een situatie waarin ik me nu al lang niet meer bevonden heb. #countmyblessings In de tijd dat ik mezelf nog op de markt moest zetten voor naamsbekendheid, wandelde ik ieder event binnen. Gezien worden en je mengen met de groepjes die al ontstaan waren is niet voor iedereen even makkelijk. Ik rechte mijn rug, snoof de lucht diep in en zette mijn pokerface op. Ik liep dan naar een tafel toe en vroeg of ik erbij mocht komen staan. Standaard draaide de tafellaars zich geïnteresseerd om en dan stelde ze standaard de vraag; Van welk bedrijf is je man? De moed zakt je dan werkelijk in de schoenen. Niet de moed die je had aan deze tafel te gaan staan. Het is de teleurstelling dat deze mannen standaard denken dat je alleen ‘de vrouw van’ bent. Nou ja, niet alleen dat. Vervolgens veranderde ik in ‘een mogelijke flirt’ zodra ik vertelde in welke functie ik daar was. De verkoper in mezelf speelde dit spelletje lekker mee. #timewilltell


Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square